Nenehatun Anaokulu
Emniyet Mahallesi Muammer Yaşar Bostancı Cad. MEB Beşevler Kampüsü M Blok Beşevler/Yenimahalle/Ankara

VİZYON

NENE HATUN ANAOKULU OLARAK ; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı temel güven duygusuna sahip sağlıklı ,mutlu,çevreye duyarlı,milli ve manevi değerleri benimsemiş iyi bir insan olarak yetiştirmektir.

MİSYON

Kişiliği sağlam temellere oturmuş çok yönlü ,yaratıcı,mutlu ve başarmaktan keyif alan insanlar yetiştirmek için sevgi ve güven duygusuna dayalı kaliteli bir eğitim ortamı sunmak ve benzerleri arasında tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Öğretim Şekli :

Kalorifer( doğalgazlı )

İl merkezine 3 km,İlçe merkezine 3 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Beşevler Kampüsünde yer almaktadır.Yakın çevresinde Gazi Üniversitesinin Hukuk Fakültesi ,İktisadi İdari Bilimler Fakültesi,Eğitim Fakültesi,Fen Edebiyat Fakültesi,Sağlık Eğitim Fakültesi,Gazi Hastanesi,Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi,Merkez Bankası bulunmaktadır.Yerleşim yeri olarak Bahçelievler ,Emek ve Gazi Mahalleleri yakındır.

Okulun temiz,beyaz bayrak.

E-Twinning